Kauppaehdot

OSTAMINEN

Huutokaupassa voi tarjota ennalta jaettujen huutonumeroiden avulla tai jättämällä ennakkotarjouksen sähköpostiin tai kirjallisesti. Meklari kertoo huutokauppaehdot ennen huutokaupan alkua. Asiakkaalla on mahdollisuus tutustua esineisiin etukäteen näytössä. Kaikenlainen vastuu esineestä siirtyy vasarankopautuksen jälkeen asiakkaalle. Emme myöskään ota vastuuta mahdollisista virheistä tai vioista esineessä.

Maksuvälineinä huutokaupoissamme käyvät käteinen, pankkikortit (Visa Electron ja luottokortit, joista perimme 2,- palvelumaksun, ei muita huuto- ym. maksuja).

Piijuskan kauppa myy käytettyä tavaraa, eli secondhandia. Tuotteilla ei ole vaihto- ja palautusoikeutta.


TAVARAN NOUTO

Huutokauppa:Tavarat on noudettava heti huutokaupan jälkeen TAI meklarin huutokaupan alussa ilmoittamana noutopäivänä. Avustamme tarvittaessa tavaroiden kotiinkuljetuksessa. Kotiinkuljetusmahdollisuudesta (alk. 30,-/kuljetus) voi tiedustella erikseen.
Noutamattomista esineistä perimme säilytysmaksun 10,- /esine/vko ja ellei kohdetta ole noudettu kolmen (3) kuukauden kuluessa huutokaupasta, myydään se uudelleen huutokaupassa Piijuska Ky:n lukuun.

Piijuskan kauppa: Emme varaa tuotteita. Mikäli haluat ostaa jonkin tuotteen, mutta et pääse sitä heti noutamaan, voit maksaa tuotteen yrityksemme tilille ja noutaa sinulle sopivana ajankohtana kaupan aukioloajan puitteissa. Postitamme myös tuotteita tarvittaessa, kysy lisää. Mikäli maksettua tuotetta ei noudeta yhden (1) kuukauden aikana, siirtyy tuote takaisin myyjän omistukseen. Tapauskohtaisesti voidaan tarvittaessa sopia pidemmästä noutoajasta. 


MYYMINEN

Piijuska Ky:n normaali huutokauppaprovisio on 20% vasarahinnasta (+ alv 24%). Asiakkaan kanssa tehdään kirjallinen sopimus myytävistä esineistä ja kokonaisuus määritellään tapauskohtaisesti. Huutokauppatilitys tehdään 30 (kolmenkymmenen) päivän kuluessa huutokaupasta.

Piijuskan kauppa: Tapauskohtaisesti voimme ottaa yksittäisiä tuotteita myyntiin provisiolla/myyntitiliin. (Lähinnä secondhand asusteet) Kysy lisää!

KOHTEIDEN POSTITUS

Lähetämme huutamanne kohteet tarvittaessa postitse. Postitettavista kohteista postimaksun lisäksi (joka määräytyy Postin taulukoiden mukaisesti) perimme 10 € (+alv 24%) käsittelymaksun / lähetys.

Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää!